Opbyg en stærk tilstedeværelse på de sociale medieplatforme

Vores ekspertise inden for teknisk SoMe-marketing vil hjælpe din virksomhed med at opbygge en stærk tilstedeværelse på de sociale medieplatforme. Vi skræddersyr løsninger, der engagerer dine målgrupper, øger din rækkevidde og øger brandbevidstheden.

Uanset om det drejer sig om SoMe-sider, SoMe-apps, SoMe-annoncering på forskellige smartphone-integrationer eller onlineplatforme, er vi her for at sikre, at din virksomhed får mest muligt ud af SoMe-marketing.

Lad os være din strategiske partner og sikre, at din virksomhed opnår den ønskede SoMe-eksponering og succes. Kontakt os i dag for at begynde din rejse ind i en verden af effektiv SoMe-marketing.


Start med gratis rådgivning om SoMe marketing

SoMe marketing på de sociale medier er i dag et område, der kræver omhyggelig planlægning og strategi. Med et hav af sociale medieplatforme, hver med forskellige målgrupper og tekniske opstillinger, kan det være en udfordring at navigere i SoMe-marketingverdenen. Vi tilbyder gratis rådgivning inden for alle sociale medier, herunder Facebook, Instagram, YouTube, Snapchat, LinkedIn, Twitter, TikTok, Pinterest og mange flere.


Facebook

Som autoriseret Facebook-udvikler besidder vi en omfattende teknisk viden om Facebook på programmeringsniveau. Vi kan derfor hjælpe med den fulde tekniske opsætning af din SoMe-markedsføring på Facebook. Lær selv at kontrollere og styre dine Facebook-kampagner, udvide de succesfulde kampagner og optimere de mindre vellykkede. Vi sørger for at sætte det hele op for dig, uanset om du samarbejder med dit eget bureau eller andre bureauer. Det vigtigste er, at teknikken er på plads, så du kan få det optimale ud af din SoMe-markedsføring på Facebook.


Instagram

Som autoriseret Instagram-udvikler kombinerer vi vores tekniske ekspertise med omfattende kendskab til metoder og værktøjer inden for Instagram SoMe-styring. Vi er fortrolige med hele processen, fra oprettelse af sponsorerede indlæg til brands, der ønsker at nå ud til dit publikum, til affiliate setup, hvor du kan tjene kommission ved at sælge andre mærkers produkter. Vi hjælper vores kunder med oprettelse og salg af fysiske eller digitale produkter, tilbud om betalingstjenester og oprettelse af Instagram-butikker.

Vi arbejder med

  • Social Media Landing LinkedIn, Facebook, Instagram, TikTok, Twitter, Pinterest, Youtube
  • Social Media Værktøjer SocialPilot, Funnel, SocialBee, Later, Canva, Unfold
  • Kontakt os nu