top of page
iStock-815199672.jpg

WEB

Vælg den rigtige løsning fra starten af

WEB Site

Der er mange tekniske dele der skal sættes sammen
Få en professionel sparringspartner med ombord

Gratis rådgivning

Med over 20 års teknisk IT-erfaring, kan vi hjælpe med teknikken på alle niveauer og på alle typer af websites. CryLemon kommer tit på banen både før eller under at strategien planlægges og vælges. Ved at tage os med ved bordet allerede fra starten af, opnås en væsentlig besparelse senere blandt andet ved valg af platform og design. Vi kan med fordel varetage den tekniske projektrolle også overfor designbureauet. Vi tilbyder gratis uforpligtenden rådgvning.

Webshop

En webshop er en butik, der ligger på internettet. Kunden kan gå ind på webshoppen og købe varer eller ydelser direkte fra en computer, tablet eller mobil. Der findes mange forskellige løsninger på, hvordan man laver en webshop. Vi har over 20 års erfaring og var med fra starten, da Danmark blev online og butikker begyndte at blomstre op på Internettet. I dag er det et helt andet game, og der er mange systemer at vælge imellem. Lad os hjælpe og rådgive dig der vil åbne en webshop.

Databaseadministrator

Vi er detaljeret, organiseret og kan lide at arbejde i struktureret miljøer. Det er nødvendigt når vi hjælper som databaseadministrator på jeres systemer. Vi kender til alle typer af database systemer. Som databaseadministrator bruger vi software til at gemme og organisere data, såsom finansiel information og kundedata. Vi sørger for, at data er tilgængelige for brugerne og samtidig er sikre mod uautoriseret adgang.

bottom of page