top of page
Businesswoman in white

SoMe

Teknisk integration med Social Media

SoMe teknik

SoMe er en sammentrækning af Social Media og forkortelse for marketing på de sociale medier
Vi ved hvordan det skal gøres teknisk, så du får mest ud af det

Rådgivning

SoMe marketing på de sociale medier, er et område i dag, der kræver en del gennemtænkning og planlægning. Der er mange sociale medier at benytte, alle med forskellige hensigter, målgrupper og teknisk setup. Vi tilbyder gratis rådgivning indenfor alle de sociale medier, herunder Facebook, Instagram, YouTube, Snapchat, LinkedIn, Twitter, TikTok, Pinterest med flere.

Facebook

Vi er autoriseret Facebook udvikler og har derfor stor teknisk viden om Facebook på programmeringsniveau. Derfor kan vi også hjælpe med hele den teknisk setup af SoMe på Facebook. Lær selv at kontrollere og styre dine Facebook kampagner og udvid de gode kampagner og frasorter de mindre gode. Vi igangsætter det hele for dig, både med dit eget bureau eller med andre bureauer. Det vigtige er at teknikken er på plads.

Instagram

Vi er også autoriseret Instagram udvikler og har også stor teknisk viden om Instagram på programmeringsniveau. Vi kender hele processen med oprettelse af sponsorerede indlæg til brands, der ønsker at komme foran til dit publikum. Vi kender til affiliate setup og lav kommissionen på at sælge andre mærkers produkter. Vi hjælper kunder med oprettelse og salg af et fysiske eller digitale produkter eller tilbud om betalingstjenester og Instagram-butik.

bottom of page