top of page
iStock-1156072209.jpg

Hosting

Sikkerheden starter her

Hosting services

Som partner for- og i samarbejde med Curanet tilbyder vi

Domæne-styring, Webhotel, Shop, E-mail, Exchange, Office 365, Backup, SSL Certifikater

Domæne

Som partner hos Curanet hjælper vi dig med alt vedr. domæne registrering og styring. Vi tilbyder gratis DNS (Hosting af dine domæners navne) Vi sikre at alle dine domæners afgifter automatisk bliver betalt til tiden, så ingen går tabt eller lukkes uden din accept. Vi sørger simpelthen for alt så du ikke skal tænke på noget. Vi dækker næste alle domæner i verden, inkl. alle de nye navne.

Webhotel

Et webhotel er den plads, hvorpå du hoster din hjemmeside, så den er online og dermed tilgængelig og kan vises for alle andre. De fleste af dine kunder forventer, at de kan finde dig eller din virksomhed på internettet, så de kan danne sig et indtryk, se dine produkter og nemt kontakte dig. Derfor er det vigtigt, at din virksomheds hjemmeside er hurtig, kraftfuld og sikker, så den kan håndtere dine kunder uden problemer.

Webservices

Vi tilbyder som partner hos Curanet, en bred vifte af ekstra professionelle services, som kan afvikles alene eller sættes sammen til en helhed for din virksomhed: Hosted CMS, Hjemmesideprogramstyring, Hosted Shop, SMS 1919, Betalingssystemer, Mailhotel, Hosted Exchange, Microsoft Office 365, Office 365 Backup, Spamfilter og Firewall, SSL Certifikater, Hosted Desktop, Private og Cloud Server og meget mere.

bottom of page