top of page
Casual Business Meeting

APP

Kend processen fra idé til produkt

APP udvikling

Måske er netop en app vejen frem for din virksomhed
Overvej altid alligevel om det overhovedet er nødvendigt at have en app

Rådgivning

Vi tilbyder gratis hjælp til din app kravspecifikation og strategi. Få mere ud af dit app budget, øg din apps succespotentiale, få hjælp til din app strategi og gratis app rådgivning. Bemærk at en app skal vedligeholdes og tilpasses løbende efter krav fra Apple og Google. Overvej altid alligevel om det er nødvendigt at have en app eller om en mere simple løsning som en mobil hjemmeside er nok.

Native app

Native-løsninger er apps, der er udviklet til én bestemt type platform – f.eks. iOS eller Android. Skal app’en udkomme på iOS og Android skal der udvikles to kodebaser: Én kodebase til iOS og én kodebase til Android. Med en native-app er der altid fuld adgang til enhedernes hardware samt de nyeste funktioner som stilles til rådighed af Apple og Google under iOS og Android.

Hybrid app

Hybrid-løsninger er apps, der benytter en kombination af app og webteknologi. Fx. gennem frameworks og platforme som React Native, Xamarin, Flutter eller Cordova. I en hybrid app udvikles app’ens kildekode i ét sprog, som dernæst bliver oversat til en iOS- og/eller Android app. Udviklingen af app’en sker gennem webteknologi uden hensyntagen til de enkelte platforme (iOS og Android).

bottom of page